Jarní menu

Miluše Skulinová

Při sestavování jarního jídelníčku zapojte fantazii, barvy, ale hlavně všechny dary přírody, které právě teď vydává ze svého lůna.

Jarní snídaně

Namočená chia semínka se lžící sójového mléka a lžičkou zeleného ječmene zalité teplou vodou
tvarohová pomazánka s pažitkou a klíčky ze směsi semínek, řeřicha na ozdobení, celozrný toust, salát z kvašené zeleniny

Dopolední svačinka

Koktejl - rozmixovaný banán, jablko, konopná semínka, mandlové lupínky, goji, acidofilní mléko, skořice, lžíce vloček, lžička medu

Oběd

Zapečená vařená špalda, červená řepa, tmavé  fazole s bylinkovým máslem, posypané strouhaným sýrem, ozdobené pórkem, kvašená zelenina

Odpolední svačinka

Zeleninový listový mix salát (rukola, polníček, špenát) s vařeným vajíčkem, kostičky ohřátého tempehu (smaženého) na olivovém oleji, pražená dýňová semínka

Večeře

Avokádová pomazánka s česnekem, sůl, pepř, cereální bageta, salát z kvašené zeleniny

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články